Kort uppdatering

Yo!
 
Jag tänkte bara lite kort be om ursäkt för att jag aldrig skriver någonting längre.
Jag har hamnat i lite av en svacka där jag tappat både motivation och ork. Tanken att gå in och skriva någonting har slagit mig många gånger, men det har banne mig aldrig blivit av ändå. 
Och på senaste tiden har hag inte tittat så mycket på varken film eller serier heller för den delen. Jag är alltid så förbannat trött när jag kommer hem från jobbet att jag inte orkar koncentrera mig på en hel film. Utan det brukar mest bli ströavsnitt av någon serie jag redan sett eller tvåtimmars filmpodcaster som bara står på i bakgrunden medan jag halvsover sittandes.
 
MEN GÅ INGENSTANS! För planen är nämligen att det ska bli ändring på detta nu. Inom de närmaste veckorna lär, bör och ska det dyka upp lite recensioner, listor och andra texter. 
Ni kan inom kort förvänta er recensioner på bl.a Jaws 1-4, Interstellar, Transformers och John Wick. Planer på topplistor finns också - men de behåller jag i hemlighetsträsket en stund till.
 
Och har du förslag på en annan film, serie eller nyhet du vill höra min åsikt om är det bara att krafsa ned ett par ord i boxen här nedan!
 
Ha det gött så länge!
 
// Nicke


Kommentarer
Postat av: Sofie

Jaa fortsätt skriv! Jättebra blogg :)

Svar: Kul! Det tackar jag för! :)
Niklas

2015-06-01 @ 21:18:59
Postat av: Emil

Hej Niklas, vill du recensera vår kortfilm? Han som ville henne så väl (The Best of Intentions) har premiär online den 10:e oktober (!) och har visats på Göteborgs Filmfestival och Palm Springs International Film Festival m.fl. Vi siktar på +10.000 visningar. En psykologisk thriller i ‘Twilight Zone’ anda, med Per Ragnar (Låt den rätte komma in, Tre kronor) i huvudrollen. Mejla mig så kan jag skicka en privat visningslänk m.m. Mvh Emil

2016-10-03 @ 00:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: