Dexter: Complete Deluxe Box

 
Jag är ett stort fan av Dexter och har varit helt såld på serien i åratal. Så när denna absurt snygga samlingsbox släpptes hade jag inga som helst tvivel om att den måste införskaffas. 
Då jag redan recenserat Dexter kommer jag inte skriva någonting om vad jag tycker om serien här. Det får du läsa om i min recension som du hittar HÄR.
 
Ni som sett Dexter känner ju självklart igen trälådan som DVD-skivorna ligger i. Och för att hylla boxen ännu mer kan jag gott säga att det inte är något skitmaterial vi talar om. Lådan är tillverkad i tåligt träliknande material och öpnnas öppnas och stängs utan minsta svårighet. 
Och det som självklart är fränast med att serien kom just i en sådan låda är att alla DVD-skivor alla ser ut som Dexter's små blodtroféer. Numrerat från 1-42 sitter alla "blodskivor" i ordning på ett äckligt snyggt sätt. En dröm för ett Dexter-fan.
Setet innehåller förutom detta en mycket snygg bok vid namn "Grafix: The Art of Dexter" och innehåller dussintals olika bilder på Dexter. Allt från posters till hittepå-posters, tidningsomslag och porffsiga målningar gjord av seriens fans. 
 
Detta är numer med all sannolikhet min absoluta favoritsak i samlingen. Om du är ett fan av Dexter rekommenderar jag absolut att du kollar in den.
Du hittar den på CDON och Discshop
 
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 


Kommentarer
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Trä? Min är då gjord i papper som är en träimitation men snygg är den ändå =)

Svar: Hoppsan! "Tåligt träliknande material" ska det ju stå.
Men ja, vansinnigt snygg! :)
Niklas

2014-09-28 @ 18:06:13
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: