Foodfight!

Hur dålig du än tror att den är...är den sju gånger värre: Foodfight! (2012)
 
 
I rollerna: Charlie Sheen, Hilary Duff, Eva Longoria, Haylie Duff, Chris Kattan & Christopher Lloyd
Regi: Lawrence Kasanoff
Manus: Lawrence Kasanoff & Joshua Wexler
Genre: Animerat
 
Kortfattad handling
Superhunden Dex står för lag och ordning i ett land där världens mest kända varumärken bekämpar det onda varumärket Brand X.
 
Recension
Jag har hört, sett och läst från alla håll och kanter att detta skulle vara den sämsta animerade filmen genom alla tider. Det sas att den t.om skulle vara värre än den animerade Titanic och Howard the Duck, vilket jag verkligen inte kunde se med tanke på filmens kompetenta skådespelare.
Så vad gör jag då? Jo, jag sätter mig och tittar på skräpet såklart. Big mistake.
 
Oh Jesus, this was crap. Att rollistan är fylld av kompetenta skådespelare spelar absolut ingen roll whatsoever. För herrejävlar... Jag är 100% ärlig när jag säger att jag sett bättre animation i ett storyklipp från ett PlayStation 2-spel. Det ser så dåligt och fattigt ut att man inte tror att det är sant. 
Och det blir inte bättre av att jag inte kunde låta bli att googla under filmens gång och till min fasa upptäckte att filmen hade en budget på $65.000.000.
Allvarligt talat nu...
Hur i hela helvete kan en film med en sådan monsterbudget skita ut så dålig animation? De måste ju ha lagt pengarna på ALLT ANNAT än animation, som för övrigt borde legat ganska högt upp på prioriteringslistan i en F*CKING ANIMERAD FILM. Det är nästan så att man blir förbannad.
 
Om vi hopppar över till karaktärerna då. Superhunden Dex's röst görs av Charlie Sheen. Yepp, du läste rätt. Señor Drugs ger röst åt en hunddetektiv i en barnfilm. Jag låter den där meningen sjunka in lite...
Men seriöst, de kunde inte ha valt en sämre skådespelare till den här karaktären. Jag har inget emot Charlie Sheen, tvärtom, han är skitbra. Men här...här...nej. Hans macho hjälte-uttryck låter mer som en riktigt dålig imitation av Clint Eastwood.
 
Och jag måste verkligen säga ett par ord om regissören. Mannen som designat karaktärerna. Hur i hela världen tänkte han? Det kvittar om det är Dex's kattfklickvän som till 95% mer ser ut som en människa än en katt, Christopher Lloyd's skita-ner-sig-läskiga Frankenstein-karaktär eller filmens skurk, Lady X, vars klädesplagg tydligt är hämtat direkt ur regissörens privata samling av fetishporr.
Jag menar...det här ska föreställa en barnfilm. Att en av huvudkaraktärerna ena stunden klär sig i rysk porrkjol och andra stunden ser ut som en BDSM-dominatrix får mig att tror att skaparen av filmen var på någon slags hemlig sexuell agenda när han skrev skiten.
 
Filmens story, om man nu kan kalla det för story, är en förolämpning mot mänskligheten. Det är klyschigt, vidrigt och dumt. Storyn är så dum att man själv blir lite dummare för varje sekund som går. Sämre skit får man leta efter.
 
Sammanfattning
Den här filmen är definitionen av dumhet. Den förolämpar varenda typ av människor i världen, vare sig det handlar om religion eller härkomst. Skämten består till 100% av prutthumor (om man ens kan kalla det för humor), och animationen är så fattigt gjord att hela filmens budget måste gått åt ett hemligt lyxhus där regissören kunde sitta och ta itu med sina sexuella frustrationer ifred. 
Världen hade rätt. Det här är den sämsta animerade film genom alla tider. Alla som sett den, inklusive mig själv, är nu ett snäpp dummare än vi var innan vi såg den. 
 
Jag ger "Foodfight!" 0/10
 
 
Har du ett tips på en film du skulle vilja se en recension på? Let me know!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: