Topp 10 Underskattade Skådespelare

Det finns många skådespelare världen över. Men inte många av dessa får den uppmärksamhet de förtjänar.
 
De jag valt att placera i min topplista är skådespelare som kanske poppar upp i en storfilm någon gång ibland men som jag personligen tycker förtjänar så mycket mer än vad de uppnått i sin filmkarriär. De flesta är "den där killen" många känner igen men inte har en aning om vad han heter. 
Och innan någon börjar skrika om att jag inte inkluderat några kvinnliga skådespelare i listan: Lugn, bara lugn. Det kommer en lista för det också!
 
 
10. Robert Pattinson
Robert Pattinson har fått ta mycket skit under åren, vilket Twilight har allt med att göra. Och jag tänker inte försvara Pattinsons skådespel i Twilight-serien. Han var usel där, men jag skyller mest på regissören.
- För jag VET att han kan vara bra. "Harry Potter och den flammande bägaren", "Remembe Me" och "Water for Elephants". Han var bra i allihop. Men Edward Cullen har i stort sett förstört Pattinsons karriär i och med att han enbart förknippas med honom nu för tiden.
Men jag hoppas att årets "The Rover" kan visa folket att han egentligen kan mer än vad Twilight-haters tror.
 
 
9. Michael Emerson
Rollen som Benjamin Linus i TV-serien "Lost" var hans stora genobrott. Innan dess hade jag bara sett honom som minirollen Zep Hindle i "Saw". 2011 landade han rollen som Harold Finch i hitserien "Person of Intersest". Good for him!
- Men jag önskar att han kunde kliva ut ur TV-rutan ibland och sikta mer mot vita duken - för det förtjänar han. Jag kan komma på ett flertal roller där han mycket väl skulle kunnat prestera bättre än vad de som landade rollen tillslut gjorde.
 
 
8. Jason Isaacs
Ja, ni känner väl igen honom? Lucius Malfoy i egen hög person. Och det är ju rollen han är mest känd för. 
- Men wow, prata på underskattad skådespelare. Han har förstås landat en hel del bra roller under åren i filmen som "The Patriot", "Armageddon", Black Hawk Down" och "Green Zone". MEN... vad gjorde han efter Harry Potter? Förvann var vad han gjorde. 
Jag vill se mer Jason Isaacs i dagens filmer!
 
 
7. Jeremy Davies
Daniel Faraday från "Lost" och Dickie Bennett från "Justified" är väl vad folk tänker på när de ser Jeremy Davies.
Men mina persoliga favoriter är när han spelade Upham i "Saving Private Ryan" och den okända TV-filmen "Helter Skelter" där han porträtterade Charles Manson.
- Davies är en äkta karaktärsskådespelare och absolut en av de där "Jaha, han"-killarna inom filmindustrin. Även om det känns som att det måste komma en perfekt roll för just honom tycker jag han får alldeles för lite cred för sina insatser.
 
 
6.  Paul Dano
Med filmer som "Little Miss Sunshine", "There Will Be Blood", "Prisoners", "12 Years a Slave" och "Looper" under bältet kan man knappast klaga på Dano's efrarenheter.
- Vad jag däremot inte förstår är hur han kan vara helt awesome i alla dessa roller och inte få ett skvatt av den beröm han förtjänar. Visst, man hör/ser kritiker säga "bra jobbat" o.s.v. Men jag väntar fortfarande på utmärkelsen som borde kommit för längesedan.
 
 
5. John Hawkes
John Hawkes har haft småroller i stora filmer i evigheter. Det var inte förrän han fick en oscarsnominering för sin roll i "Winder's Bone" som Hollywood fick upp ögonen för honom på allvar. Efter det kom Golden Globe-nomineringen också för "The Sessions". 
- Men bara för att man blir nominerad till ett pris betyder inte det att världen öppnar ögonen för vilken fantastisk skådespelare man är. John Hawkes blir fortfarande inte igenkänd för mindre roller och uppmärksamheten han förtjänade måste han jobba för gång på gång. Ge den bara till honom!
 
 
4. Michael Peña
Ännu en "Ja, den där killen känner jag igen!". Man har sett honom i mycket, gillat det man sett och sedan glömt bort honom.
- Betydande roller i "Shooter", "End of Watch" och "Crash" gav honom uppmäksamhet för stunden. för att att sedan glömmas bort och bli just den där killen man känner igen men inte vet vad han heter.
Jag tycker att Peña är en av de bättre skådespelarna i hela Hollywood och önskar verkligen att han landar ett topproll och blir kvar där.
 
 
3. Sam Rockwell
Sedan tidigt 90-tal har Rockwell legat mitt på linjen mellan "lovande" och "stjärna" och har i över 20 år visat han han verkligen platsar över linjen. Men av någon underlig anledning har han blivit kvar där.
- Rcokwell kan spela vad som helst. Han kan gå in i varje karaktär och försvinna. Jag skulle inte bli förvånad om han skulle kunna ersätta Jackie Chan i en martial arts-film om han så ville.
 
 
2. Cillian Murphy
Han har synts till i bl.a "28 Days Later", Red Eye" och "In Time".
Christoper Nolan's "Inception" och The Dark Knight-trilogin är helt klart hans största triumfer. Men det får mig att tänka.
- Är det verkligen bara Christopher Nolan som fattar att den här killen borde vara med i allting?! Cillian Murphy är en av mina absoluta favoriter och det knäcker mig nästan att folk inte förstår att han kan så mycket mer än att bara spela Scarecrow. Han är svinbra. Svinbra!
 
 
1. William Fichtner
Det kvittar om det han är med i 2 minuter, har en 10 sekunder lång cameo eller en 3 minuter lång dialog. Så fort William Fichtner är med i bild lämnar han efter sig ett oförglömligt ögonblick och filmen/serien blir genast fem gånger så bra. 
För hans roll som Alexander Mahone i "Prison Break" blev han en av mina favoritskådespelare och hans pyttelilla roll och scen i "The Dark Knight" är fortfarande en av mina favoritscener(!) i den filmen. Du kanske tror att du läste fel?
- Nejdå. Hans lilla scen i "The Dark Knight" (som förövrigt har fler minnesvärda scener än en telfonkatalog har sidor) är en av mina favoritscener från den filmen. Så bra är han.
 
 
Ja, det var min lista på de mest underskattade skådespelarna i Hollywood.
Och det fanns såklart de som nästan kom med på listan men som jag tvingades lämna utanför:
 
Värda att nämna:
* Josh Hartnett
* Neal McDonough
* Tobey Maguire
* Zach Braff
* Eric Roberts
* Robert Knepper
 
 
Vilka skådespelare tycker du inte får den uppmärksamhet de förtjänar? Let me know in the box below!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 

The Grand Budapest Hotel

Well, det är inget tvivel om att detta är en Wes Anderson-film: The Grand Budapest Hotel (2014)
 
 
I rollerna: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Almaric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Jude Law, Tony Revolori & Edward Norton
Regi: Wes Anderson
Manus: Wes Anderson & Hugo Guinness
Genre: Komedi
 
Kortfattad handling
Berättelsen och äventyren om Gustave H, en legendrisk hotellvärd på ett berömt europeiskt hotell under mellankrigstiden, och Zero Mustafa, hotellpojken som blir hans bäste vän.
 
Recension
Det här är en sån där film där man kommer på sig själv med att tänka "Åh, jag tittar på en riktigt bra film just nu" under filmens gång. 
Det finns inga tvivel om att detta är en film av Wes Anderson och skulle nog påstå att det är hans bästa.
Wes Anderson hör till den lilla skaran regissörer vars stil man antingen älskar eller skakar på huvudet åt. Hans sätt att medvetet ge filmerna väldigt stiliserade miljöer och använda visuella specialleffekter på ett sätt ingen annan regissör skulle göra gör honom till en av filmvärldens mest originella filmskapare.
 
"The Grand Budapest Hotel" är en mycket bra film på alla sätt och vis och den bästa filmen jag sett hittills under 2014. Ralph Fiennes som den mycket charmige Gustave H gör en av sina bästa prestationer och blåste mig av stolen med sin komiska timing.
Jag hade ingen aning om att han kunde vara så rolig. Men är man mest känd som Lord Voldemort och Amon Goeth så är det förstås inte konstigt att man har svårt att se honom i en komisk roll. Men oj, så han fixade det. Bästa prestationnen jag sett sedan Leonardo DiCaprio i "The Wolf of Wall Street".
 
En intressant grej med filmen är att det nästan känns som en fantasy. Det känns inte som om man tittar på "verkliga händelser" och manuset är så välskrivet och karaktärerna så bra att man nästan börjar tro att denna fantasivärld faktiskt existerar någonstans i världen. 
Filmen är även tempofylld med mycket detaljer och sekundsnabba komiska ögonblick som man gör att man väldigt gärna skulle vilja spola tillbaka för att se om man verkligen såg rätt. 
 
Allt i filmen är fantastiskt, men det bästa måste jag nog säga är att filmen innehåller smart humor, överraskande våldsamheter och utbrott av vulgaritet. Oväntat placerade svordommar och otroliga våldsamheter som Wes Anderson på något sätt lyckas göra på ett humoristiskt sätt.
Filmen är så annorlunda att man inte riktigt kan förutspå var den är på väg och så oerhört knäpp att jag har svårt att finna ord till att förklara vad jag såg.
- Men bra var den. Fantastiskt bra.
 
Sammanfattning
Wes Anderson är här och härjar med sin konstnärligt surrealistiska stil igen.
"The Grand Budapest Hotel" är en av de bästa filmerna jag sett på länge och har med sin otroligt smarta humor gett mig ytterligare en komedi att placera bland mina absoluta favoriter. 
Vill du skratta åt fantastiskt filmskapande och dundersmart humor? Då rekommenderar jag den här filmen. Alla gånger.
 
Jag ger "The Grand Budapest Hotel" 9/10
 
 
Har du ett tips på en film du vill att jag ska skriva om? Let me know!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 

Min filmsamling, 1 Juni 2014

Jag brukar köra en uppdatering första dagen varje månad och nu är det dags igen!
De fetmarkerade är nya titlar som tillkommit under Maj månad:
 
 
 
Blu-Ray
 
0-9:
12 Angry Men
21 Jump Street
42
 
A:
Alien
Amadeus, Director's Cut
Amazing Spider-Man, The, Box + figur
American Beauty
American Psycho
Apocalypse Now, Collector's Edition
Apollo 13
Apollo 13 (Steelbook)
Argo
Assassination of Jesse James, The
Avatar, Extended Collector's 6 Disc Edition
Avengers, The (Steelbook)
Aviator, The
 
B:
Babel
Back to the Future Trilogy
• Back to the Future
• Back to the Future II
• Back to the Future III
Bank Job, The
Batman Collection
• Batman
• Batman Returns
• Batman Forever
• Batman & Robin
Battle Royale
Beck: Levande Begravd
Big Lebowski
Blade Runner, Director's Cut
Blood Diamond
Body of Lies
Ultimate Bourne Collection
• Bourne Identity, The
• Bourne Supremacy, The
• Bourne Ultimatum
Braveheart
Breakfast Club, The
 
C:
Captain America: The First Avenger
Casablanca (Steelbook)
Casino
Catch Me If You Can
Chronicles of Riddick, The
City Lights
City of God
Coen Brothers Collection
• Blood Simple.
• Fargo
• Miller's Crossing
• Raising Arizona
Crank
 
D:
Dark Knight Trilogy
• Batman Begins
• The Dark Knight
• The Dark Knight Rises, Limited Edition + Figur
Day After Tomorrow, The
Departed, The
Descendants, The
Die Hard Collection
• Die Hard
• Die Hard 2: Die Harder
• Die Hard: With a Vengeance
• Live Free or Die Hard
• A Good Day to Die Hard
Django Unchained
Django Unchained, Digipack + Soundtrack
Django Unchained (Steelbook)
Donnie Darko
Dredd
Drive
 
E:
E.T. The Extra- Terrestrial
E.T. The Extra Terrestrial (Steelbook)
E.T. The Extra-Terrestrial (Limited Edition Spaceship Pack)
Expendables, The
 
F:
Fast & Furious Collection
• Fast and the Furious, The
• 2 Fast 2 Furious
• Fast and the Furious: Tokyo Drift, The
• Fast & Furious
• Fast Five
Fast and the Furious, The (Steelbook)
Fight Club
Fighter, The
Final Destination
Flags of Our Fathers
For a Few Dollars More
Fugitive, The
Full Monty, The
 
G:
Girl with the Dragon Tattoo, The
Girl with the Dragon Tattoo, The (Steelbook)
Gladiator
Glory
Godfather Trilogy
• Godfather, The
• Godfather II, The
• Godfather III, The
• Godfather, Supplements
Good, the Bad and the Ugly, The
Goodfellas
Green Hornet, The (Steelbook)
Green Mile, The
Green Zone
Gränsen
 
H:
Hangover, The (Extended Cut)
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Happythankyoumoreplease
Harry Potter Limited Edition Box + Fotoalbum
• Harry Potter and the Sorcerer's Stone
• Harry Potter and the Chamber of Secrets
• Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
• Harry Potter and the Goblet of Fire
• Harry Potter and the Order of the Phoenix
• Harry Potter and the Half-Blood Prince
• Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
• Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Help, The
Hitchcock - Ultimate Filmmaker Collection
• Saboteur
• Shadow of a Doubt
• Rope
• Rear Window
• The Trouble with Harry
• The Man Who Knew Too Much
• Vertigo
• North by Northwest
• Psycho
• The Birds
• Marnie
• Torn Curtain
• Topaz
• Frenzy
• Family Plot
Hobbit: An Unexpected Journey, The (Steelbook)
Hobbit: An Unexpected Journey, The (Extended Edition)
Hobbit: The Desolation of Smaug, The (Steelbook)
Home Alone
Home Alone 2: Lost in New York
Hot Fuzz
Hotel Transylvania
Hunger Games, The
 
I:
I Am Legend
Ice Age
Ice Age: The Meltdown
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Impossible, The
Inception
Indiana Jones Collection
• Raiders of the Lost Ark
• Indiana Jones and the Temple of Doom
• Indiana Jones and the Last Crusade
• Indiana Jones and the kingdom of the Crystal Skull
Inglourious Basterds
Intouchables, The
Invictus
Iron Man
Iron Man 2
Iron Man 3 (Steelbook)
 
J:
Jakten
Jackie Brown
Jaws (Digibook)
Jurassic Park (Steelbook)
Jurassic Park Ultimate Trilogy (Limited Edition Gift Set)
• Jurassic Park
• Lost World: Jurassic Park, The
• Jurassic Park III
 
K:
Kick-Ass
Kill Bill: Vol. 1
Kill Bill: Vol. 2
King's Speech, The
 
L:
Lady Vengeance
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
Les Misérables (Digibook)
Lethal Weapon
Life of Pi
Limitless
Lincoln Lawyer, The
Lion King Trilogy, The
• Lion King, The
• Lion King 2: Simba's Pride, The
• Lion King 1½, The
Lord of the Rings, Extended Edition Box
• Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
• Lord of the Rings: The Two Two Towers
• Lord of the Rings: Return of the King
 
M:
Mad Max Trilogy - Gas Tin, Limited Edition
• Mad Max
• Mad Max 2: The Road Warrior
• Mad Max Beyond Thunderdome
Magic Mike
Mamma Mia! (Digibook)
Man of Steel, Limited Collector's Edition
Man on Fire
Mask of Zorro, The
Master and Commander: The Far Side of the World
Matrix, The
Metropolis
Million Dollar Baby
Minority Report
Moon
Mortal Instruments: City of Bones, The
Mummy, The
Mystic River
 
N:
Now You See Me
 
O:
Oblivion
Ocean's Trilogy
• Ocean's Eleven
• Ocean's Twelve
• Ocean's Thirteen
Olympus Has Fallen
Once Upon a Time in America
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Only God Forgives
Oz the Great and Powerful
 
P:
Parker
Perrier's Bounty
Pianist, The
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Pirates of the Caribbean: At World's End
Pitch Black
Pitch Perfect
Platoon
Pocahontas
Predator Trilogy
• Predator
• Predator 2
• Predators
Prometheus (Steelbook)
Promethus to Alien - The Evolution (5 Film Collection)
• Alien
• Aliens
• Alien 3
• Alien: Resurrection
• Prometheus
Pulp Fiction
Punisher, The
 
Q:
 
R:
Rambo: First Blood
Rambo: First Blood Part II
Rambo III
Rambo IV
Ray (Digibook)
Rear Window
Red
Rescuers, The
Rescuers Down Under, The
Reservoir Dogs
Resident Evil: Apocalypse
Resident Evil: Extinction
Resident Evil: Afterlife (Steelbook)
Resident Evil: Retribution (Steelbook)
Return to the Batcave
Rise of the Planet of the Apes
Road, The
Road to Perdition
Rocky
Rush
 
S:
Saving Private Ryan
Scarface
Schindler's List, Definitive Edition Box
Scream 4 Limited Edition + Mask
Shaun of the Dead
Shawshank Redemption, The
Sherlock Holmes
Silver Linings Playbook
Simpsons Movie, The
Skrållan, Ruskprick och Knorrhane
Skyfall (Steelbook)
Source Code
Spider-Man Trilogy
• Spider-Man
• Spider-Man 2
• Spider-Man 3
Star Trek
Star Trek Into Darkness
Star Wars 1-6 Collection
• Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
• Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
• Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
• Star Wars: Episode IV - A New Hope
• Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
• Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
 
T:
Taken
Taken 2
Tangled
Tarzan
Ted
Terminator, The
Terminator 2: Judgment Day
Thor
Thor: The Dark World (Steelbook)
Titanic
Tjorven och Mysak
Tjorven och Skrållan
Tjorven, Båtsman och Moses
Total Recall
Transporter, The
Transporter 2
Transporter 3
Tropa De Elite
Tropa De Elite 2
Tropic Thunder
 
U:
Underworld
 
V:
V for Vendetta
Vacation Collection
• Vacation
• European Vacation
• Vegas Vacation
 
W:
Wall Street
Wanted
Way Way Back, The
Wild Things
 
X:
X-Men
X-Men 2
X-Men: The Last Stand
X-Men Origins: Wolverine
X-Men: First Class
 
 
DVD
 
0-9:
50/50
 
A:
Abduction
Adventures of Tintin, The + Figur
Airplane
Airplane II: The Sequel
American Pie
American Pie 2
American Wedding
Attack the Block
 
B:
Balls of Fury
Bangkok Dangerous
Basic Instinct
Bean
Beck #8: Spår i mörker
Beck #9: Hämndens Pris
Beck #14: Annonsmannen
Beck #18: Flickan i jordkällaren
Beethoven 1-3
• Beethoven
• Beethoven's 2nd
• Beethoven's 3rd
Best Laid Blans
Beverly Hills Cop
Beverly Hills Cop II
Beverly Hills Cop III
Borat
Box, The
Bridesmaids
Brokeback Mountain
 
C:
Cabin in the Woods, The
Cameron Diaz Collection
• In Her Shoes
• She's the One
• There's Something About Mary
Chocolat
Clockwork Orange, A
Confidence
 
D:
Death Proof
Die Another Day
Dude, Where's My Car?
 
E:
Escape from Alcatraz
 
F:
Falling Down
Fantasia
Fear and Loathing in Las Vegas
Finding Nemo
Fletch
Forrest Gump
Four Brothers
Framtidens Melodi
Friday the 13th
Friday the 13th Part 2
 
G:
Godfather Trilogy, The - 40th Anniversary Collection
• Godfather, The
• Godfather Part II, The
• Godfather Part III, The
Godfather III, The
Gran Torino
Grease
Green Hornet, The
 
H:
Hangover Part II, The
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Deathly Hallows Part. 1
Home Alone 3
Home Alone 4
Hot Fuzz
Hunter, The
 
I:
Iron Sky
 
J:
J. Edgar
James Bond Collector's Edition
• Dr. No
• From Russia with Love
• Goldfinger
• Thunderball
• You Only Live Twice
• On Her Majesty's Secret Service
• Diamonds are Forever
• Live and Let Die
• The Man with the Golden Gun
• The Spy Who Loved Me
• Moonraker
• For Your Eyes Only
• Octopussy
• A View to a Kill
• The Living Daylights
• Licence to Kill
• GoldenEye
• Tomorrow Never Dies
• The World Is Not Enough
• Die Another Day
• Casino Royale
• Quantum of Solace
Johnny English Reborn
Jungle 2 Jungle
Jönssonligan Collection
• Varning för Jönssonligan
• Jönssonligan och Dynamitharry
• Jönssonligan får Guldfeber
• Jönssonligan dyker upp igen
• Jönssonligan på Mallorca
 
K:
Kill Bill: Vol. 1
Kill Bill: Vol. 2
 
L:
Lion King, The
Lucky Number Slevin
 
M:
Meet the Parents
Millenium Trilogy
• Män som hatar kvinnor
• Flickan som lekte med elden
• Luftslottet som sprängdes
Mission Impossible Collection
• Mission: Impossible
• Mission: Impossible II
• Mission: Impossible III
• Mission: Impossible - Ghost Protocol
Monsters, Inc.
Monty Python's Life of Brian
Monty Python's Personal Best
• Graham Chapman's Personal Best
• John Cleese's Personal Best
• Terry Gilliam's Personal Best
• Eric Idle's Personal Best
• Terry Jones' Personal Best
• Michael Palin's Personal Best
Mulan
 
N:
Naked Gun, The
 
O:
Ondskan
Outlander
 
P:
Pirates of the Caribbean Collection
• Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
• Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
• Pirates of the Caribbean: At World's End
• Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Pirates of the Caribbean: The Lost Disc
 
Q.
 
R:
Repmånad eller Hur man gör pojkar av män
 
S:
Scooby-Doo Meets the Boo Brothers
Scooby-Doo on Zombie Island
Social Network, The
Sunes Sommar
Super 8
Svensson Svensson - Filmen
Svensson Svensson... i nöd & lust
Sällskapsresor
• Sällskapsresan
• Snowroller
• S.O.S
• Golfaren
• Hälsoresan
 
T:
Talanted Mr. Ripley, The
Teaching Mrs. Tingle
Tenacious D in The Pick of Destiny
Terminator Salvation
Thank You For Smoking
Thing, The (2011)
Tintin: Det Hemliga Vapnet
Tintin: I Hajsjön
Transformers (Steelbook)
Twilight Saga: Eclipse, The (Limited Edition Box)
 
U:
United 93
 
V.
 
W:
Watchmen
Wedding Crashers
 
X:
 
Y:
 
Z:
Zoolander
 
 
TV-Serier/Miniserier
 
B:
Band of Brothers (Steelbox) - Bluray
Big Bang Theory, The (Säsong 1)
Big Bang Theory, The (Säsong 2)
Big Bang Theory, The (Säsong 3)
Big Bang Theory, The (Säsong 4)
Big Bang Theory, The (Säsong 5)
Big Bang Theory, The (Säsong 6)
Boardwalk Empire (Säsong 1)
 
C:
Chuck (Säsong 1)
C.S.I. Grave Danger - Directed by Quentin Tarantino
 
D:
Desperate Housewives (Säsong 1)
Desperate Housewives (Säsong 2)
Desperate Housewives (Säsong 3)
Desperate Housewives (Säsong 4)
Desperate Housewives (Säsong 5)
Desperate Housewives (Säsong 6)
Dexter (Säsong 1)
Dexter (Säsong 2)
Dexter (Säsong 3)
 
F:
Falwlty Towers (The Complete Series)
Full Frys (Hela Serien)
 
G:
Game of Thrones (Säsong 1) - Bluray
Game of Thrones (Säsong 2) - Bluray
Game of Thrones (Säsong 3) - Bluray
 
H:
Holocaus (The Complete Series)
Homeland (Säsong 1) - Bluray
 
M:
My Name Is Earl (Säsong 1)
 
P:
Pacific, The (Steelbox) - Bluray
Pretty Little Liars (Säsong 1)
Prison Break (Säsong 1)
 
S:
Scooby-Doo (Säsong 2)
Seinfeld (Säsong 1)
Seinfeld (Säsong 2)
Sons of Anarchy (Säsong 1) - Bluray
Sopranos, The (The Complete Series)
Svensson Svensson (Säsong 1)
Svensson Svensson (Säsong 2)
Svensson Svensson (Säsong 3)
Svensson Svensson (Säsong 4)
 
T:
Tom & Jerry: (Volym 8)
Two and a Half Men (Säsong 1)
Two and a Half Men (Säsong 2)
Two and a Half men (Säsong 3)
Two and a Half Men (Säsong 4)
Two and a Half Men (Säsong 5)
Two and a Half Men (Säsong 6)
Two and a Half Men (Säsong 7)
Two and a Half men (Säsong 8)
Two and a Half men (Säsong 9)
Two and a Half Men (Säsong 10)
 
V:
Vi på Saltkråkan - Bluray
Vikings (Säsong 1) - Bluray
Vänner (Säsong 1)
Vänner (Säsong 2)
Vänner (Säsong 3)
Vänner (Säsong 4)
Vänner (Säsong 5)
Vänner (Säsong 6)
Vänner (Säsong 7)
Vänner (Säsong 8)
Vänner (Säsong 9)
Vänner (Säsong 10)
 
Y:
Young Indiana Jones (The Complete Series)
 
Humor
Björn Gustafsson: Ett Livsverk
Galenskaparna: Macken
Galenskaparna: Grisen i Säcken
Galenskaparna: Skruven är lös
Johan Glans - World Tour of Skåne
Johan Glans - World Tour of Skandinavien
Lösvikt
Robert Gustafsson Collection
• En rejäl omgång
• Ja ä' inte bitter
• Ur löjlig synvinkel
Stefan & Krister: Två Bröder Emellan
Stefan & Krister: Två Ägg i Högklackat
Stefan & Krister: Snålvatten och Jäkelskap
Stefan & Krister: Bröllop och Jäkelskap
Stefan & Krister: 20 år under bältet
 
Julkalendrar
Kurt Olssons Jul
Mysteriet på Greveholm
Sunes Jul
 
Musik
Dream Theater: Chaos in Motion
Dream Theater: Live at Budokan
Dream Theater: Live at Budokan (Bluray)
Dream Theater: Once in a LIVEtime
Dream Theater: Scenes from a Memory
KISS Meets the Phantom of the Park
Mike Portnoy: Progressive Drum Concepts
Mike Portnoy: SysDRUMatic Chaos
Soundtrack: LOTR: The Two Towers
Soundtrack: Full Monty, The
Soundtrack: Thunderball
 
Dokumentär
Anvil: The Story of Anvil
DVD Fireplace
Embassy: World Snooker Championship 1976-2005
Exit Through the Gift Shop (Blu-ray)
Hitler and the Nazis
Human Planet (Blu-ray)
Oceans (Bluray)
World War II: Pearl Harbour - War in Pacific
World War II: War in Europe - Air Warfare
 
 
15 nya titlar vilket ger mig 529 filmer/serier om jag har räknat rätt!
 
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke