Vinnare i Wolf of Wall Street-tävling!

 
Jahapp. Det var minst sagt oväntat.
Förra veckan fick jag en lapp i bevlådan där det mycket tydligt stod att jag var välkommen att hämta ut ett paket på posten här i Grums. Paketet, tydligt adresserat till mig, kom från Adlibris.
- Adlibris(?) tänkte jag... Vad fan har jag köpt därifrån?
Och jag kunde för allt i världen inte komma på vad paketet kunde innehålla. Jag kunde verkligen inte minnas att jag väntade paket på posten. Och något mail eller faktura hade jag heller inte fått...
Men jag åkte i alla fall dit och hämtade ut det. Jag fick det i min hand, stort och tugnt, och hade fortfarande inte en blek om vad det kunde vara. 
När jag sedan läste på det såg jag att det stod "Discshop" med pyttesmå bokstäver. 
- Jaha. Men va? Jag väntar väl inte paket från Discshop? Och skulle jag göra det borde väl paketet komma ifrån Discshop och inte ifrån Adlibris?
Tankarna dundrade i huvudet när jag gick bort mot bilen för att öppna det. Här väntas det minsann inte tills man kommer hem. Slita upp det på plats som ett barn på julafton är hur det ska göras.
Och det gjorde jag. Och vet ni vad?
- Ja. Jag vann. Jag vann ett Limited Edition Wolf of Wall Street-set i Discshop's WOWS-tävling. 
 
 
Det gällde att boka filmen och skriva en motivering om varför just jag skulle vinna. Och just den här tävligen hade jag till och med totalglömt att jag överhuvudtaget deltog i.
- Att få ett paket på posten som man inte vet vad det är händer inte ofta. Och att sedan öppna det och upptäcka att man vunnit en mycket limiterad utgåva av någonting... det händer ju bara inte. 
 
Setet som förövrigt innehåller whiskeyglas, manchettknappar, slipshållare, sedelklämma och en kaffekopp och kom i en snygg låda liggandes på en fancy sidenduk var någonting jag faktiskt verkligen ville ha. Jag är aldrig med i sådana typer av tävlingar annars.
Så, då har jag vunnit tävlingar på både CDON och Dischop. Först när jag var en av de fyra som vann ett presentkort på 1000:- i CDON's bloggtävling. Och nu detta. 
- Ibland har man allt en jävla tur... Men nu vinner jag nog inget mer i mitt liv.
 
 
Min recension på filmen kan du hitta här: The Wolf of Wall Street
 
Bokade du aldrig The Wolf of Wall Street men funderar på att göra det? Filmen kan du hitta på både Blu-Ray och DVD hos Discshop.
 
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 


Kommentarer
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Din lyckliga sate, snygga va de med =)

Svar: Ja, där hade man allt en jäkla tur! :)
Niklas

2014-07-15 @ 19:29:48
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Nicklas Astfors

Discshop och Adlibris har samma ägare och delar logistik/lager, där av att posten kan ha gjort fel när de inte visste vem det som var avsändare på paketet, då både Adlibris-paket som Discshop-paket skickas från samma lager.

Väl mött!

/Nicklas, MrFilm.se

Svar: Aha! Inte konstigt att jag var lite förvirrad :) Tackar så mycket för infon!
Niklas

2014-08-31 @ 23:15:40
URL: http://mrfilm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: