The Amazing Spider-Man 2: Limited Edition - Elecros Head (Blu-Ray)

 
 
När "The Amazing Spider-Man" kom ut 2012 var mina förväntingar låga. För i mina ögon finns det bara en Spider-Man - och det är Tobey Maguire. Och jag tyckte inte om filmen speciellt mycket heller för den delen. Men ändå har jag ett Amazing Spider-Man Gift Set i filmhyllan. Varför?
- För att jag har en svaghet för limiterade specialutgåvor. Det är sådan jag är. Jag menar, jag köpte för fan "Twilight: Eclipse" bara för att den kom i en snygg låda... 
Men i alla fall, jag tyckte inte om den och blev inte särskilt taggad på att se uppföljaren. 
 
Men här sitter jag nu, men en vrålsnygg utgåva av "The Amazing Spider-Man 2", som ståtligt står i filmhyllan. 
Jag tror inte att jag kommer tycka om den. In fact, jag är nästan 99% säker på att jag kommer ogilla den. Men jag kunde ändå inte låta bli att köpa setet. För det är ju så jävla snyggt!
Så det spelar ingen roll om jag kommer tycka filmen är skit. För den här utgåvan kommer vara värd varenda liten krona villket som. 
 
Setet innehåller filmen "The Amazing Spider-Man 2" på 2D och 3D Blu-Ray + bonusdisc med extramaterial och kostade mig 699:-.
Huvudet, som egentligen är anledningen till hela köpet, är mycket detaljerat och lyser upp i en blå skiftande färg när man trycker in en knapp på baksidan. Asfränt!
 
Är du själv en nörd som jag och vill köpa setet kan du hitta det på CDON.
 
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: