Sharknado

I have no words: Sharknado (2013)
 
 
I rollerna: Ian Ziering, Tara Reid, John Heard, Cassie Scerbo, Jaason Simmons & Chuck Hittinger
Regi: Anthony C. Ferrante
Manus: Thunder Levin
Genre: Skräck
 
Kortfattad handling
En gigantiskt orkan innehållande tusentals hajar träffar Los Angeles och terroriserar den vattendränkta befolkningen.
 
Fördelar
Om du på något sätt lyckats hitta någon form av njutning av den här filmen har du förmodligen tänkt bort allt trams och sett den som en komedi. 
- Men lyckades du med det är du fan inte dålig!
 
Nackdelar
Jag vet inte var jag ska börja. Bara tanken att det faktiskt finns en film som heter "Sharknado" och chockerande värre att jag faktiskt har sett den är inte klokt.
 
Detta är utan tvekan den dummaste film jag någonsin sett. Hajar i en tornardo! Really?!
Jag gick in i filmen med otroligt låga förväntingar men lyckades ändå bli överrumplad av hur dåligt det var. Det är helt sanslöst dåligt!
En stunden ser vi stormande regn och attackerande hajar och bara sekunder senare torra gator, solsken och barn som fridfullt leker på stranden. Och att gatorna är torra sekunder efter en regnstorm är verkligen det SISTA som är fel med den här filmen.
 
Skådespelet. Skådespelet är nog det värsta jag någonsin stött på. Inte en replik sitter rätt, inte en enda. Inga känslor, inga ansiktsuttryck eller trovärdiga dialoger. Varje gång någon öppnade truten varr det som att få en slag i ansiktet. Det gjorde ont att lyssna på smörjan!
Inte ens nyhetsreporten på tv'n var det minsta trovärdig...
 
Inte ens alla löjliga scenarion som killen som sågar en haj mitt itu med en motorsåg, gubben som får en av bokstäverna från Hollywoodskylten över sig och hajen som sprängs i luften när den simmar in i en vägg var så dåliga att det blev roligt. Det var bara dåligt och ingenting annat.
 
Och med alla löjligt dåliga specialeffekter som ser ut att vara gjorda i Windows Movie Maker fick jag intrycket av att filmens budget inte kan ha legat på någonting annat än 50 kr och en påse chips. 
De flygande gummihajarna, det allt för synliga låtsasblodet och alla hemska vattenscener fick mig nästan att gråta av förtvivlan. 
 
Sammanfattning
Det ser ut som filmen slängts ihop över en helg av några kompisar som verkligen ville göra en film men som inte kunna komma på en bättre story än HAJAR I EN TORNARDO! 
Jag försökte verkligen att se den som en komedi. Men när det ena absurt löjliga scenariot efter det andra kastades i ansiktet, med känslan av att jag spolades med en högtryckstvätt, var det bara att ge upp.
"Sharknado" är definitivt den sämsta skiten jag sett i hela mitt liv.
 
Jag ger "Sharknado" 0/10
 
 
Har du ett förslag på en film du vill att jag ska recensera? Let me know!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: