Movie 43

......vad i hela världen var det jag nyss såg?!: Movie 43 (2013)
 
 
I rollerna: Elizabeth Banks, Halle Berry, Josh Duhamel, Anna Faris, Richard Gere, Terrence Howard, Hugh Jackman, Johnny Knoxville, Justin Long, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Seann William Scott, Emma Stone, Kate Winsley & Kieran Culkin
Regi: Bob Odenkirk och en jävla massa folk
Manus: Rocky Russo och en jävla massa folk
Genre: Komedi
 
Kortfattad handling
En serie ihopkopplade kortfilmer med några av Hollywoods mest kända ansikten.
 
Fördelar
Alltså...jag vet inte ens vart jag ska börja. Nu låter det som att det finns så mycet bra att säga så att jag inte vet var jag ska börja. Men så är det inte riktigt...
Det är snarare så fantastiskt dåligt att det är svårt att beskriva det som var bra. Eller rättare sagt vad som var "minst dåligt", för det var verkligen ingenting som var bra. 
 
Det roligaste men samtidigt det mest tragiska med hela filmen var alla kända ansikten. Det var kul och spännande att se vilka kända skådespelare som kastade ned sin karriär i sopsäcken men samtidigt tragiskt att de kunde ta ett sådant snesteg som att vara med i den här filmen.
 
Det var faktiskt den enda anledningen till att jag inte stängde av filmen. Att scen efter scen bli överraskad av vilken kändis som dök upp i rutan var faktiskt riktigt roligt. Men ack så tragiskt...för filmen var VERKLIGEN INTE rolig!
 
Nackdelar
Jag vet ärligt talat inte hur jag ska beskriva den här filmen. 
 
Den handlar inte om någonting. Det är bara en massa meningslösa sketcher som inte har någon relevans eller humor överhuvudtaget. Det är helt enkelt inte roligt!
Jag har sett roligare sketcher på YouTube med folk som gör det för skojs skull medans den här filmen kom upp på vita duken enbart för att tjäna pengar på folk som trodde att den skulle vara rolig. 
 
Jag skulle kunna gissa att hela idén till den här filmen kom till när två manusförfattare med dålig humor satt och pratade om ett internt skämt på lunchrasten.
"Haha, det skulle vara roligt om det var med i en film""
"Haha, ja verkligen! Men du, ska vi inte göra en film då?"
 
Att alla dessa superstjärnor sjunker så här lågt är inte klokt. Läste de ens manuset innan de gick med på att vara med? Man kan ju förstås tro att alla gjorde det för pengar, men med tanke på filmens låga budget är det inte troligt. Så vad i helvete tog åt dem alla?
 
Hugh Jackman? Uma Thurman? Emma Stone? Richard Gere? Halle Berry? Kate Winslet? Justin Long? 
Dessa är skådespelare som normalt inte varken KAN, SKA eller FÅR vara med i något så dåligt som "Movie 43".
Att t.ex Johnny Knoxville och Anna Faris är med ger jag blanka fan i, men såpass stora skådespelare som Hugh Jackman ska bara inte riskera sin karriär på det här viset. 
 
Sedan märkte jag även i eftertexterna att det är SVENSKAR som varit med och skrivit några av sktecherna i filmen. (Hurra...)
Namn som Patrik Forsberg, Claes Kjellström, Tobias Carlson och (här kommer det) OLLE SARRI. Ni som sett "c/o Segemyhr" vet precis vem han är. Dålig som fan.
Att svenskar har varit med och skrivit en av de sämsta filmerna jag någonsin sett får mig att undra om jag ska skratta av pinsamhet eller gråta av förtvivlan.
 
Nej fy, den här filmen var verkligen inte rolig. Jag skrattade till någon enstaka gång, men då inte för att det var roligt utan för att det kom fram en oväntad kändis. 
Den roligaste sketchen är den med Terrence Howard...som man förövrigt ser i trailern. 
Så, den roligaste sketchen kan du se i trailern. Så därför finns det ingen anledningen för dig att se filmen.
 
Sammanfattning
Jag bar bara anta att 20 manusförfattare, regissörer och samtliga Hollywoodstjärnor alla drabbades av en mental härdsmälta när de gick med på att genomföra den här filmen, för något så här dåligt har jag inte sett på länge.
STAY AWAY!
 
Jag ger "Movie 43" 1/10
 
 
Ja, det var det. Har du någon fråga eller ett förslag på en film du vill att jag ska recensera? Let me know!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

1 av 10. Det kan ju inte blir sämre. Eller jo, 0 av 10.. Nu måste jag ju nästa se skiten =)

Svar: Det enda som är värt att se är alla stjärnor. Annars är det en film som jag inte skulle rekommendera min värsta fiende ens en gång! Jag varnar dig åter igen :)
Niklas

2013-05-17 @ 11:55:31
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: