Despicable Me 2

Ännu en uppföljare jag sett fram emot: Despicable Me 2 (2013)
 
 
I rollerna: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Russell Brand & Ken Jeong
Regi: Pierre Coffin & Chris Renaud
Manus: Cinco Paul & Ken Daurio
Genre: Animerat, Komedi, Äventyr
 
Kortfattad handling
Gru rekryteras att anti-skurk-företag för att ta itu med en ny superskurk.
 
Fördelar
När "Despicable Me" kom ut 2010 hade jag inget filmintresse och såg den därför inte förrän väldigt sent. Jag gillade den väldigt mycket och blev därför väldigt intresserad när jag hörte talas om en möjlig uppföljare.
 
- Och visst uppfyllde den mina förväntningar. 
"Despicable Me 2" bjuder på en total omvändning för Gru när han nu inte är ond längre. Om man kan ju tycka att det är en riskfylld väg att gå då hans charm vilade mycket i onsdkan. 
Men jag tyckte nästan det blev bättre med godhet än ondska. Jag tyckte fortfarande hans karaktär var blixtrande rolig och härlig. Skaparna visade att han inte behöver sin ondska för att filmen ska fungera och det uppskattades.
 
Och vad vore "Despicable Me 2" utan charmiga Mineons?
- Dessa gula småfilurer stjäl filmen totalt. De kan nog vara några av de bästa bikaraktärer inom animerad film någonsin. Otroligt roliga, charmiga och (vågar jag säga det), gulliga.
 
Och jag gillade verkligen storyn och dess sidospår. Att Gru ska träffa en kvinna är väldigt logiskt om man tänker efter och jag tycker det spåret gjorde filmen intressantare än om det enbart varit fokus på anti-skurk-byrån.
- Och visst, det romantiska är väldigt cheesy och förutsägbart...men det är skitsamma när det både finns lustiga ögonblick och charmiga Minions där för att backa upp humorn.
 
Jag vet inte om jag skulle säga att den är bättre än sin föregångare. Mne jag slänger ändå ut en stor rekommendation för den bästa animationen i år!
 
Nackdelar
Nejpa.
 
Sammanfattning
"Despicable Me 2" är en hållbar uppföljare som passar lika bra för barn som för ungdom och vuxna. Vissa element kanske är lite för barnsligt för den vuxna publiken, men filmen innehåller även skämt som går över barns huvuden och kompenserar för det barnsliga.
 
Jag ger "Despicable Me 2" 8/10
 
 
Har du ett förslag på en film/serie du vill att jag ska recensera? Let me know!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke


Kommentarer
Postat av: Christer Holm

Kan den vara värd 9 av 10, det återstår att se, ska se den snart så då får vi se. :PSvar: Whops, 8 av 10 ska det stå!
Niklas

2013-12-15 @ 18:00:45
URL: http://www.moonchild.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: