Sagan om Ringen - Ja/Nej?

 Det börjar närma sig gott folk! Snart har The Hobbit: An Unexpected Journey premiär, och jag planerar att sitta i biosalongen och njuta av den efterlängtade filmen med hela ansiktet fullt av lycka.
 
- Men innan dess hade jag tänkt värma upp med att se den originella trilogin för 65:e gången. Jag fick BluRay-boxen "The Extended Edition" på min 19-årsdag och har ännu inte sett dem på BluRay. Så det är ju lägligt att jag gör det nu.
 
Men då är min fråga:
- Är recensioner av Sagan om Ringen-trilogin något ni skulle vara intresserade av att läsa? Jag började recensera Harry Potter istället för Sagan om Ringen för någon månad sedan och skrev om fyra av dem innan det kom annat i vägen.
Om jag skulle recensera trilogin skulle de vara fyllda med spoilers, för det går verkligen inte att gå in på den utan att spoila.
- Men spoilers behöver jag väl knappast oroa mig för att ni skulle klaga på. För om du inte har sett Sagan om Ringen..vad i helvete är du för människa egentligen? Om du inte sett dem är mitt förslag att du antingen ser dem nu på direkten, eller också sätter du dig och skäms i ett hörn med dumstruten på huvudet resten av året.
 
Men vad säger ni? Recensioner av Sagan om Ringen-trilogin? Ja/Nej?
 
Lägg gärna en kommentar!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 
 


Kommentarer
Postat av: din största kärlek i livet

Jaaaaaaaaaaaaa

2012-11-25 @ 23:07:14
Postat av: Anonym

sommersby

Svar: Det är en dryck vad jag vet.
Niklas

2012-11-26 @ 20:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: