The Three Stooges

Det här kan mycket väl vara den sämsta film jag någonsin sett: The Three Stooges (2012)
 
 
I rollerna: Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Jane Lynch, Sofia Vergara, Jennifer Hudson & Larry David
Regi: Bobby Farrelly & Peter Farrelly
Manus: Mike Cerrone, Bobby Farrelly & Peter Farrelly
Genre: Komedi
 
Mycket kort handling
Samtidigt som de försöker rädda sitt gamla barnhem snubblar Larry, Curly & Moe rakt in i ett mord och blir huvudkaraktärer i en dokusåpa.
 
Fördelar
Ja ni......jag tänker inte ens försöka!
 
Nackdelar
Så, ni sitter säkert och undrar varför jag i hela friden överhuvudtaget har sett den här filmen, när bara omslaget skriker "DYNGA!".
- Svaret är att jag såg den bara för att precis ALLA kritiker har klankat ned på den och sagt att det är det sämsta de någonsin sett. Så jag såg den bara för att se om att det är den sämsta filmen någonsin.
Jag kan nästan hålla med. Jag tror möjligtvis att "Ensam Hemma 4", "Epic Movie" och "Batman & Robin" må vara sämre...men inte med mycket!
 
- För HERREJÄVLAR VILKET SKÄMT!
 
Så "The Three Stooges" är baserad på "The Three Stooges" TV-Serie från 60-talet. Det är en dum slapstick-komedi med tre idioter som går runt och slår varandra och kastar paj i ansiktet på varandra. Ni vet sådan där barnslig humor som är roligt i 2 minuter när det är två clowner på circus som gör det. 
 
Men det funkar VERKLIGEN INTE för en 90 minuter lång film!
- 90 minuter med tre jubelidioter som ger varandra käftsmällar, slår varandra med hammare, sågar varandra i huvudet med motorsåg och halkar på bananskal är INTE ROLIGT och jag varnar för kraftiga uppstötningar om du skulle få för dig att se den här filmen.
 
Inte nog med att de slår varandra 85959 gånger i filmen: Det MÅSTE vara en dålig ljudeffekt efter vartenda slag. 
Efter vartenda slag hörs antingen ett "KLONK", "DING", "BOING", "BOOM" eller "FJONG".
- Det blir måttligt störande efter ett tag. Ett par läten var 20:e minut kan jag gå med på. Men 200 "BOING" på fem minuter?
- NEJ TACK!
 
Och storyn är bara allmänt bisarr och dum. Jag minns dagarna när regissörerna bröderna Farrelly var roliga. Tiden när de gjorde fantastiska filmer som "Dum & Dummare" och "Den där Mary".
- Vad fan hände egentligen? Hur kan ni gå från att göra en genialisk komedi med Ben Stiller till att sjunka till den här nivån? Ni har nått botten grabbar, så förvinn ur filmvärlden!
 
Och de tre totalt okända skådespelarna Sean Hayes, Will Sasso & Chris Diamantopoulos blev förmodligen uttagna till sina roller bara för att de liknar "The Three Stooges" från den originella TV-Serien - för det kan inte ha haft något med talang att göra!
 
Nej! Jag skulle, med hela mitt hjärta, be er att aldrig någonsin se den här filmen. Det är för eran egen skull!
 
Sammanfattning
Bröderna Farrelly. När ni tar Tom & Jerry-humor och förstör det på detta hemska sätt förtjänar ni inte att finnas kvar i filmvärlden.
- Jag ser hellre på hela Twilight-serien flera gånger om dagen i flera veckor än att se den här filmen igen.
 
Jag ger "The Three Stooges" 1/10
 
 
Ja, det var det. Har du någon fråga eller ett förslag på en film du vill att jag ska recensera? Let me know!
 
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
// Nicke
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: